Snart dags för Aktiva tjejer!

Hej! Snart börjar vi igen med höstens aktiva tjejer! Jag som kommer att vara ledare heter Jill Selander, några kanske känner igen mig då jag tidigare varit hjälpledare. Första träffen tänkte jag att vi kan träffas på föreningslokalen, kanske spela något brädspel eller titta på någon film och planera lite inför höstens träffar. Tisdagar och torsdagseftermiddagar/kväll + eventuellt helger är de dagar som jag tänkt att vi kan ha träffarna på, men det kan vi ju bestämma tillsammans på det första mötet. Är det några frågor eller å får ni jättegärna mejla mig på Jill@rsmh-sundsvall.se

Aktiva tjejer riktar sig till dig som har fysiskt eller neuropsykiatriska funktionsvariationer och definierar dig som tjej eller hen/ickebinär och vill träffa andra och hitta på roliga saker. Deltagandet är gratis (så länge vi inte ska gå och exempelvis bada, då egenavgift i form av inträde) bara en är medlem i RSMH Sundsvall. En behöver inte gå på alla träffar, och det är helt okej att bara vara med och titta på om en är lite blyg.
Åldersgräns från ”yngre tonåring” och uppåt.

Datum för första träffen kommer snart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.