RSMH:s Aspergerträff onsdagen den 6 juni 18.30-20.30

Syntolkning: Fyra kvinnor och en man som sitter och diskuterar på ett ledigt sätt vid ett bord, två av kvinnorna sitter på fönsterbläcket. Ansiktena syns inte på någon av personerna.

RSMH Sundsvall arrangerar diskussionsinriktade Aspergerträffar riktade till personer med Aspergers syndrom/ASD. Vi träffas den första onsdagen i månaden 18.30 (uppehåll i juli och augusti) för att diskutera ett ämne på ett strukturerat sätt. Föreningen bjuder alla på fika. Du som ännu inte är medlem i RSMH kan prova på två gånger för att se vad du tycker. Du kan bli medlem på plats under kvällen. Medlemskapet kostar 150 kronor (medtag jämna pengar). Läs mer om träffarna här.

Nästa Aspergerträff är onsdagen den 6 juni 18.30 i RSMH:s lokal på Skönsbergsvägen 19F. Preliminärt program nedan.

18.30. Vi hälsar välkomna. Introduktion för nya deltagare.

18.40. Kvällens diskussionsämne – Att upprätthålla balans i förändring (se nedan för detaljer)

19.30. Paus

19.40. Fri diskussion.

20.30. Avslutning.

 

Kvällens diskussionsämne

Att upprätthålla balans i förändring

Vi har alla varit med om att omständigheter och stituationer förändras. Det finns bra och dåliga sätt att hantera själva förändringen på, detta blir vi ofta bättre på över tid. Vad som kan vara svårare är att upprätthålla personlig balans genom dessa förändringar.

1. Får din personliga balans några konsekvenser när omständigheter ändras? Det kan vara något som stress, att din rutin bryts, att du inte kan somna eller kommer i säng i tid, matvanor, o. s. v.

2. Vad har du för sätt att upprätthålla balans i och efter förändringen? En obalans som skapats i förändring kan faktiskt hålla i sig långt efter att själva förändringen har stabiliserats sig, så det är viktigt att ha strategier här.

Ämnet är skrivet av Johan Agstam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.