Digital föreläsning: Anhörigcenter

På onsdag (den 24/2) kl 13 00 har Anhörigcenter en föreläsning för oss. De som arbetar på anhörigcenter stöttar dig som vårdar en anhörig. Det kan vara personer med tex Autism eller ADHD eller en äldre person.
Anhörigcenter kan erbjuda:
Enskilda samtal
Rådgivning och stöd
Anhöriggrupper
Informationsträffar och Anhörigkvällar
Hjälp med att hitta kontakter och insatser i samhället som den närstående behöver.
För att delta i mötet så använder du följande länk:https://meet.jit.si/RSMHSundsvall Du kan också använda dig av mobilappen och då använda dig av mötesrum RSMHSundsvall Har du funderingar så slå en signal till RSMH på tel: 060-61 99 04 och fråga efter Hans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.