Aktivitetsmöte

Tisdag den 16/3 kl 13.00. Vi samlas på lokalen och de som kan får gärna delta via Internet. Vi funderar över vilka Pandemisäkra aktiviteter som vi kan och vill genomföra. Vi tänker på aktiviteter utomhus och aktiviteter via nätet. Om du inte vill eller kan delta i mötet så kan du mejla förslag till hans.willen@rsmh-sundsvall.se eller slå en signal på 060-619904. För att delta i mötet digitalt så använder du följande länk:https://meet.jit.si/RSMHSundsvall Du kan också använda dig av mobilappen och då använda dig av mötesrum RSMHSundsvall Har du funderingar så slå en signal till RSMH på tel 060-61 99 04 och fråga efter Hans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.