Digitalt möte om ”Fritid”

Fredag den 19/3 kl 13.00.
Vi kommer att ha ett möte om ”Fritid” över nätet. Fredag den 19/3 kl 13.00. Först ser vi en film och sedan diskuterar vi den. Fundera gärna på hur man kan ha en bra fritid under Covid-19 Vad kan man göra? Vad är smittsäkert? Har ni förslag på uteaktiviteter eller på aktiviteter man kan göra på nätet tillsammans med andra? Har du några tips på vad man kan göra för att hålla kontakt med andra i dessa svåra tider? Dela gärna med dig. För att delta i mötet så använder du följande länk: https://meet.jit.si/RSMHSundsvall Du kan också använda dig av mobilappen och då använda dig av mötesrum RSMHSundsvall Har du funderingar så slå en signal till RSMH på tel 060-61 99 04 och fråga efter Hans.

Kommentarer

Kommentera som RSMH Sundsvall

Ny aktivitet

RSMH Sundsvall har delat ett inlägg.tAlldSdpelgeccse nfysnosneisosrSenidl  · FritidFredag den 19/3 kl 13.00Vi kommer att ha ett möte om ”Fritid” över nätet. Fredag den 19/3 kl 13.00. Först ser vi en film och sedan diskuterar vi den. Fundera gärna på hur man kan ha en bra fritid under Covid-19 Vad kan man göra? Vad är smittsäkert? Har ni förslag på uteaktiviteter eller på aktiviteter man kan göra på nätet tillsammans med andra.?… Visa merGillaKommenteraKommentarerKommentera som RSMH Sundsvall
RSMH Sundsvall har delat ett inlägg.9tS phomaargnsroes rsnklsa.if 2nS2ed:les3r0n  · Liten stadsvandringOnsdag den 17 Mars gör vi en stadsvandring och tittar på vår vackra stads hus och statyer mm. Vi träffas kl 13:00 utanför Kulturmagasinet. Vi kommer att fika medhavd fika. Max 7 deltagare.… Visa mer222 kommentarerVisat av 39GillaKommenteraKommentarerJeanette SödermarkNågot för oss Anna?Gilla · Svara · 2 dAnna Söderström har svarat ·1 svarKommentera som RSMH Sundsvall
RSMH Sundsvall har delat ett evenemang.5tS phomaargnsroes rsnklsa.if 1nS7ed:les5r1n  · https://fb.me/e/haNS0ZBLEONS, 24 MAR KL. 10:00 UTC+01Release av Stöd för anhörigaDu gillar Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, RSMH11Visat av 19GillaKommenteraKommentarerKommentera som RSMH Sundsvall
RSMH Sundsvall5f tSamaefoaprosonocus oklhl. ca1rc6ied:a0i0  · **********************************************************Träff om Arbetsmarknad och sysselsättningOnsdag den 10/3 kl 13.00Träffen sker via Internet.Först ser vi en film och sedan diskuterar vi den. … Visa mer22Visat av 29GillaKommenteraKommentarerKommentera som RSMH Sundsvall
RSMH Sundsvall har delat en länk5f tSamaefoaprosonocus oklhl. ca1rc5ied:a3i1  · AKTIVITETSMÖTETisdag den 16/3 kl 13.00Vi samlas på lokalen (max 7 personer) och de som kan får gärna delta via Internet.Vi funderar över vilka Pandemisäkra aktiviteter som vi kan och vill genomföra. Vi tänker på aktiviteter utomhus och aktiviteter via nätet.Om du inte vill eller kan delta i mötet så kan du mejla förslag till hans.willen@rsmh-sundsvall.se eller slå en signal på 060-619904.… Visa merMEET.JIT.SIJitsi Meet22Visat av 27GillaKommenteraKommentarerKommentera som RSMH Sundsvall
OmMedlemsforum för RSMH Sundsvalls medlemmar.PrivatBara medlemmar kan se vilka som är med i gruppen och vad de publicerar.SynligAlla kan hitta den här gruppen.SundsvallAllmän grupp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.