En påminnelse om Årsmötet

OBS! En påminnelse ! Ni som kan och vill rösta vid Årsmötet skall hämta poströstningsblanketten på föreningen senast på fredag den 9 april.

Årsmöte 2021 RSMH Sundsvall
På grund av Corona-pandemin kommer årsmötet att genomföras den 29 april 2021 som en poströstning. Det innebär att våra medlemmar kommer att få ett kuvert med en poströsningsblankett där man kryssar i ”Ja” eller ”Nej” till styrelsens förslag. Den ifyllda blanketten skall returneras i ett frankerat svarskuvert så att det är kansliet tillhanda senast den 29 april. Det kommer att kosta över 4000 kr att skicka ut poströstningsblankett och frankerat svarskuvert till alla medlemmar. Därför vädjar vi: Kom till kansliet och hämta ett kuvert med dina handlingar senast fredag den 9 april och lämna ditt svar senast den 29 april. Den 12 april kommer vi att skicka ut poströstningsblanketter och svarskuvert till de som inte hämtat på kansliet. Hjälp oss att använda pengarna till annat än porto. Årsmötet kommer att hantera alla vanliga frågor utom val av ordförande, styrelse, revisorer och övrig representation. Ett extra årsmöte med dessa val kommer att hållas så snart det är möjligt med hänsyn till Corona-pandemin.
Tack på förhand för din medverkan
Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.