Svampexkursion, ändrad tid

Svampexkursion -Sidsjön
Fredag den 17 september kl. 10.00 träffas vi vid info-skylten vid parkeringen till Sidsjöbacken för att gå på en svampexkursion.Vi har med oss Jeanette Söderberg, hon är lite av en expert i området. Jeanette har varit ordförande i Sundsvalls mykologiska förening. Hon berättar för oss om en svamp är ätlig eller inte, så att vi kan känna oss säkra på de svampar vi tar med oss hem. Vi tar med oss eget fika från föreningen. Vi transporterar oss till Sidsjön för egen maskin. Vi har några platser i vår buss för de som inte kan ta sig till Sidsjön själva. Tänk på att vi fortfarande har smittspridning i samhället och håll avstånd. Ingen kostnad denna gång (Vi använder fondmedel) Sista anmälningsdag är onsdag den 15 september.
Anmälan sker till någon på kontoret eller via:epost:
rsmh@rsmh-sundsvall.se eller på tel 060-61 99 04.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.