• Daglig verksamhet

  Daglig verksamhet

  vladstudio_abovetheclouds_800x600Diam posuere anim luctus eligendi optio, veritatis habitasse, orci litora unde dictum taciti urna tortor.

  Nibh corrupti debitis, convallis necessitatibus sagittis? Nostra quos? Fringilla cillum nisi mollis? Adipisci assumenda fugiat.

 • Aspergerträffen

  Aspergerträffen

  1 juni - 7 sept - 5 okt - 2 nov - 7 dec

  RSMH:s Aspergerträff är en diskussionsinriktad träff som riktar sig till vuxna människor med Aspergers syndrom, ASD/AST eller någon annan diagnos inom autismspektrumet. Träffarna riktar sig även till dig som inte har en formell diagnos, men tror/anser sig kunna få en. Alla ledare i träffarna har själva en diagnos inom autismspektrum.

 • Lunchpromenad och fri lunch

  Lunchpromenad och fri lunch

  blood pressure 3312513 640 1313815105På tisdagar kl. 11.00 tar vi en halvtimmes promenad i närområdet så att vi får upp flåset. För den som har promenerat bjuder föreningen på lunch. Anmäl dig senast 13.00 dagen innan om du skall delta.

 • Linux och Annat

  Linux och Annat

  Vill du lära dig mer om Operativsystemet Linux. Kom och lyssna på vår ordförande Bengt Norlander. Han har under många år arbetat med datorer och it och kan mycket om Linux. Linux är ett operativsystem som konkurrerar med Microsoft Windows och Apples OS X.

 • Bokcirkel

  Bokcirkel

  Vi träffas 1 gång i veckan på distans över Internet. Är du intresserad hör av dig till oss på kontoret på tel. 060-619904 eller epost: rsmh@rsmh-sundsvall.se

 • Frukost

  Frukost

  Det finns möjlighet att äta enkel frukost på föreningslokalen varje vardag kl. 9-10. Kostnad 10 kr.

Kategorikalender
 
Saknar användarkonto? Registrera användarkonto nu!

Logga in med ditt användarnamn